Håll tummarna!

Håll nu tummarna att jag får ha min prinsessa 29 maj till 5 juni!!
Hennes "familj" ska till turkiet och de fick ingen biljett till henne SOM TUR VA!! Jag sa till socialen att jag totalvägrade att hon skulle åka.. Förklarade varför när jag var där idag, och det  var då jag fick reda på att de inte hade fixat biljett till henne! Mötet gick iallafall rätt bra idag! Fick ha en stor tröja på mig för att dölja magen för den är rätt så svullen!!

Jag saknar henne något enormt mycket.

Jag mår skit vart varannan dag pga illamåendet och mitt psyke!
Är i 7+2 nu! Ska ta en vit äckliga pilla i morgon klockan åtta sen blir de lägga sig igen och hålla kräkningarna nere! Söndag kommer jag ha ont som fan och de kommer nog bli ett riktigt jävla blodbad:( sen måndag åker vår bebis:( vill verkligen inte men vi måste..
Vill ha hem Issa först innan vi skaffar en bebis!! Vill inget annat än ha ett syskon till min prinsessa! Och jag vet inte alls när jag får hem henne till oss igen!

Var på soc i Hörby igår!! Jaa, jag skulle betala min hyra igår! Tror ni jag fick några pengar? Neeeej de fick hon inte..
Det får jag inte fören om 2 veckor! Inga pengar på telefonen och INGET internet:'( Jag DÖÖÖÖR!!

Ska ta något och äta nu för jag mår pecka!

Ska se om en polare kan hämta mig sen ikväll så man kan hitta på lite! Andreas ville inte följa med!


Ska träffa min älskade prinsessa på tisdag! ska se vad man ska hitta på då :)

Mamma älskar och saknar sin Melissa Linda My Hedberg så det gör ont! <3



<3


Idiotj*vlar

Det var ett tag sen jag skrev!! Har inte haft tillgång till min dator och internet så har suttit inne på mobilen hela tiden! Men NU har jag min dator :D!!

Var och träffade min älskade Melissa i Tisdags! Fick ta med henne från stället:D *glad* Jag var världens lyckligaste när de frågade om vi ville köra en runda med henne!! Klart som fan vi ville de! Vi körde till Kristianstad och åt på McDonalds sen fick vi bege oss tillbaka till Åhus! Där blev de inte speciellt lyckligt! Melissa visste nog att vi skulle köra. Hon blev jätte ledsen som alla andra gånger när jag ska åka från prinsessan :(! Både Melissa och mamma grät jätte mycket, så lycklig som hon var i tisdags har jag inte sett henne på länge! Jag ville bara ta med henne hem till mig igen!! Nu kommer jag göra exakt att för att få hem henne igen!! Och jag ska lyckas med det!

Att jag mår illa dagligen och har svin ont gör inte saken bättre och mitt mående är inte på topp..

Jag får inte tag i socialen om de jävla papprena om placeringen som de LOVADE att de skulle skicka till mig för ett tag sen.  Men IKKE, de papprena har jag inte fått så jag kan inte gå till advokaten heller och överklaga socialens "beslut". Impotenta idiotjävlar säger jag bara!

Jag gick med på frivilligplacering, men jag fick inget papper att skriva på heller. Hur kan se komma sig?!
Gjorde jag inte placeringen tog de henne direkt!  Men varför fick jag inte skriva på något papper för? Jo för att socialen ska VÄNDA det mot mig antagligen!

Jag gjorde en frivilligplacering i VOLLSJÖ, min älskade prinsessa mådde jätte bra där och den familjen var super bra.. Sen får de äckliga jävlarna på socialen in en anmälan och beslutar UTAN min eller Melissas pappas tillåtelse att förflytta henne utan vår vetskap vilket kom fram tillslut då de ringde mig och jag redan visste om anmälan för jag vet vem som skickade in den !!
Socialen satt och ljög mig rakt upp i ansiktet när jag satt där och grät så arg jag var!! Det är inte första gången de ljugit mig rakt upp i ansiktet.. Jag är så trött på socialen nu för jag klarar mig dock bra utan dem..
De tycker att jag ska "må bättre" innan jag får tillbaka min dotter..
Yeah in my ass att jag ska må bra när de ända gångerna jag mår bra är när jag har min Issa hos mig!! När jag känner hennes närhet! När hon säger mamma och tittar på mig och pratar osammanhängande meningar.. Då är jag lycklig!! Men det fattar inte socialen fan!
De tycker att jag ska gå till psyk och prata av mig osv! Vilket jag gör nu.. Men vad hjälper det? Jag får inte tillbaka henne för de!
Verkar som socialen inte vill att jag ska träffa Melissa överhuvudtaget, för de har satt upp tider när jag ska träffa MIN dotter..
Ett skott i pannan på  den jävla idioten som kom på det..
Men det blir andra bullar när jag får de papprena om hennes placering så jävlar i de ska de få stå för vad de har gjort.. De tror de kan trampa på mig bara för att jag är svag! Men ikke! Något jag inte orkar med är när folk som tror de har makt kan ljuga för en och tro att de kan göra vad de vill! Inte mot mig inte.. En sak ska de ha klart för sig. Jag SKA ha tillbaka MIN dotter!!
 
Då ska de trampa på mig ännu mer och säga att jag inte är kapabel till att ta hand om mig själv ens.. Vad är det för dumheter?!
Har jag klarat att ta hand om mig sen jag var liten klarar jag fan de nu.. Och de har jag gjort! Sen att jag inte klarar av att ta hand om Melissa?! De är fan klart jag kan de.. Bara för att de tror på alla jävla anmälningar som kom in höger och vänster från folk som vill mig ILLA.. De vill mig fortfarande illa och hänger ut mig som fan på facebook! Skulle inte förvåna mig om det kommer in en anmälning för att jag skriver en blogg.. Det finns riktigt sjuka människor i denna världen och de människorna lever jag bland.. Min pojkvän BOR med dem!!


Nu är jag sjukt irriterad som ni säkert märker!
Att folk ska förstöra för två stycken som hade de riktigt bra och var lyckliga tillsammans! Sjukt trött på det!!

Nu ska jag kolla genom bilder på min underbara prinsessa och försöka hålla in tårarna så gott de går men tror inte det går för de forsar redan!

Känns som de var igår jag fick lämna henne från mig! Känner mig som en riktigt hemsk mamma :'(


Älskar min Melissa riktigt mycket och mamma gör allt för din skulle och ska kämpa tills du kommer hem till mig igen!!


RSS 2.0